Trattoria Buoni Amici heeft de harten veroverd van mensen die liefde hebben voor de Italiaanse keuken. Gastvrijheid, authentieke gerechten en prachtige wijnen is waar Italië bekend om staat en dit kunt u terug vinden in onze trattoria.

Een heerlijke avond tafelen en genieten van de verfijnde eenvoud van gerechten onder het genot van een drankje. Wij kunnen u in een ongeforceerde ambiance een ware culinaire verrijking laten beleven. Gewoonweg genieten van authentieke streekgerechten die ‘a la minute’ worden bereid en met persoonlijke aandacht worden geserveerd. Een absolute aanrader is onze 'sorpresa dello chef', een meer-gangen verrassingsmenu bereidt door onze Italiaanse chefs. Onze trattoria heeft de privilege om over een volledig Italiaanse keukenbrigade te beschikken en dit proeft u! Tevens mogen de bijzondere wijnen ook genoemd worden, de selectie Italiaanse wijnen van onze trattoria is met veel zorg samengesteld en dit natuurlijk om de wijn-spijs beleving nogintenser te maken.

“ Buoni Amici” betekent goede vrienden. Dit heeft voor ons een dubbele betekenis; we hebben met het realiseren van onze trattoria veel hulp gehad van vrienden en hebben zo een plek gecreëerd waar u samen met uw vrienden kunt genieten. Proef de Italiaanse traditionele keuken van nu en ervaar het bijzondere dat de zuidelijke keuken allemaal te bieden heeft….

A presto!

Famiglia Savarese-Komduur