Trattoria Buoni Amici wil de harten veroveren van mensen die liefde hebben voor de Italiaanse keuken. Gastvrijheid is waar Italië bekend om staat en dit kunt u terug vinden in onze trattoria . 

De chef kan veelal inspelen op speciale wensen omdat onze gerechten 'a la minute' worden bereid. Een heerlijke avond tafelen en genieten van verfijnde eenvoud onder het genot van een drankje. Wij kunnen u in een ongeforceerde ambiance een ware culinaire verrijking laten beleven. Een absolute aanrader is onze 'sorpresa della chef', een meergangen verrassingsmenu van onze chef Domenico. Dit menu is eventueel samen met ons wijnarrangement te verkrijgen. Bij elke gang een andere wijn om op uw culinaire reis nog meer te ontdekken.

Buoni Amici betekent goede vrienden. Dit heeft voor ons een dubbele betekenis; we hebben met het realiseren van onze trattoria heel veel hulp gehad van vrienden en hebben zo een plek gecreeërd waar u samen met uw vrienden kunt genieten. Proef de italiaanse traditionele keuken van nu en ervaar het bijzondere dat de zuidelijke keuken te bieden heeft.